Equipo de personas

Creix amb
el nostre equip

DESCOBREIX
EL QUE ENS MOU

Idilia Foods és una empresa amb ànima, un gran lloc per a treballar. Així ho ha certificat la consultora Great Place to Work. Vols conèixer millor què és el que ens mou?

EL TEU ÈXIT, EL NOSTRE PROPÒSIT

  • “El que més em va atreure de Idilia és que es tracta d'un referent empresarial amb un model de negoci robust i estable, és una organització d'origen familiar autofinançada i solvent i compta a més, amb una gran vocació de creació i desenvolupament de marques.”

    Alejandro P.

  • "Treballar en els headquarters d'una de les empreses més prestigioses del mercat nacional, és, sens dubte, un dels avantatges competitius de Idlia. És una gran oportunitat per a mi veure el cicle complet dels projectes que lidero i participar en la presa de decisions, que en aquest tipus de companyies acostuma a ser molt àgil.”

    Adrián R.

  • "Idilia és un gran lloc per a treballar. El desenvolupament i la flexibilitat és una cosa que sempre he buscat en la meva vida professional. Això, juntament amb altres beneficis, m'ha demostrat que a Idilia les persones es preocupen de les persones i això promou el seu benestar i desenvolupament.”

    Paula B.

Suma’t a l’actitud Idilia.

L’actitud Idilia que ens defineix com a companyia es basa en 4 comportaments.

AMBICIÓN

Tenim
ambició

RESPONSABILIDAD

Responsabilitat

EQUIPO

Col·laborem
com un sol
equip

crecer

Ens ajudem
a créixer

Perquè busquem atreure el millor talent i que les persones puguin créixer i desenvolupar-se.

Perquè treballar a Idilia és formar part d'un gran equip, que vol aconseguir un creixement del qual sentir orgull.

Perquè les persones estem al centre, som el motor i la nostra personal manera de fer és l’ACTITUD IDILIA.

Perquè som sensibles al nostre impacte en el Planeta i en la societat. Per això, el nostre programa de sostenibilitat Idilia Persones i Planeta contribueix a provocar un impacte positiu en el nostre entorn.

SOM LES PERSONES
QUE ESTEM...
I LES QUE VINDRAN!

Vols contactar amb el nostre equip de recursos humans?

Escriu a [email protected]

PROGRAMA
DE PRÀCTIQUES
BKCAO

Vols aprendre i créixer com a professional? T'agrada treballar en equip i superar reptes conjuntament? A Idilia apostem per la formació de joves que vulguin incorporar-se al mercat laboral.

Per això et brindem la possibilitat de treballar amb els nostres equips a través del Programa BKCAO. Uneix-te al nostre programa! Escriu a [email protected]

Logo Idilia Food

Idilia Foods

ADB
foro de marcas renombradas españolas
ADB
foro de marcas renombradas españolas