Manos de padre y bebé

IDILIA PERSONES
I PLANETA

A Idilia Foods estem compromesos amb el benestar de les persones i del planeta. El nostre projecte Idilia Persones i Planeta té l'objectiu de treballar a favor de la sostenibilitat social i mediambiental. D'una banda, donant suport al desenvolupament i benestar de les persones, ttant del nostre equip com de les que resideixen en els entorns en els quals operem. D'altra banda, fabricant i distribuint amb el mínim impacte en el medi ambient.

El nostre programa de sostenibilitat està alineat amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l'ONU: fam zero, salut i benestar, treball decent i creixement econòmic, producció i consum responsables i acció pel clima.

IDILIA I
LES PERSONES

A Idilia ens preocupa el benestar de les persones del nostre entorn, i per això liderem projectes propis de responsabilitat social així com participem en iniciatives que donen suport al seu desenvolupament.

FESBAL

La Fundació ColaCao vol contribuir a empoderar als nens i nenes perquè obtinguin el millor d'ells i elles mateix@s i es focalitza inicialment en un doble objectiu: potenciar les seves singularitats, i sensibilitzar contra un dels grans enemics de la diversitat infantil: l'assetjament escolar. Per això, promou i implementa activitats socials, divulgatives, educatives i de recerca.

Coneix millor la fundació aquí.

L’esport en el cor de la companyia

El foment de l'esport, com a pilar fonamental en un estil de vida saludable, està a l'ànima d'Idilia Foods i de les seves marques. Es tracta d'una pràctica que contribueix al benestar físic i emocional de les persones, tant en la infància com en l'edat adulta. Els valors d'empoderament, respecte i col·laboració en equip, intrínsecs en l'esport, ens ajuden a ser millors cada dia.

Des dels orígens de les marques d'Idilia, fa més de 75 anys, donem suport a la pràctica esportiva, un compromís que va portar a ColaCao a convertir-se en la primera marca espanyola a patrocinar uns Jocs Olímpics, i en aliment olímpic en els Jocs de Munic de 1972. Aquest compromís el traslladem al nostre equip intern, per la qual cosa impulsem el programa Healthy & Happy, de foment i millora d'hàbits de vida saludables.

Niños y niñas

El nostre vincle amb l'olimpisme va continuar, sent socis fundadors del pla ADO (Associació d’Esports Olímpics) des de 1988, iniciant així el patrocini de l'equip olímpic espanyol.

El 2017 sumem el patrocini de l'equip paralímpic amb l'adhesió al programa ADOP (Suport a l'Esport Objectiu Paralímpic). A més, donem suport al Pla de Suport a l'Esport Base del Consell Superior d'Esports.

FESBAL

En el nostre entorn més pròxim, ajudem a les famílies que més ens necessiten, i és per això que des de fa més de 30 anys col·laborem amb la Federació Espanyola de Bancs d'Aliments (FESBAL) donant productes amb els quals omplir els rebosts d'aquestes llars.

Manos y tierra

IDILIA I
EL PLANETA

A l'àrea de sostenibilitat mediambiental, el nostre objectiu és fabricar i distribuir amb el mínim impacte.

Encara que ja partim de valors d'impacte mediambiental molt baixos (la nostra fàbrica fa servir tècniques mecàniques tradicionals per a preservar la personalitat de les nostres receptes), Idilia Foods vol continuar reduint emissions, residus i plàstics en les seves activitats de fabricació.

Rainforest Alliance People and Nature

El 90% del cacau que utilitzem per a elaborar tots els productes d'Idilia Foods està certificat per Rainforest Alliance. Aquesta organització no governamental fa més de 45 anys que treballa per la sostenibilitat mediambiental i compta amb el programa més gran de certificació del cacau sostenible del món.

Els seus objectius són preservar la naturalesa i els ecosistemes dels camps on creixen els cacaoters i millorar qualitat de vida dels agricultors i agricultores que es dediquen al seu cultiu.

El 100% de l'energia elèctrica de la nostra fàbrica és verda i estem treballant per a continuar reduint el nostre impacte mediambiental amb el focus posat en tres aspectes:

- Eficiència energètica: l'objectiu és reduir en un 50% les emissions de CO2, auto generar energia neta amb la instal·lació de plaques solars en la coberta del nostre complex industrial (avui ja generem el 15% del total) i reduir en un 50% el consum d'aigua.

- Gestió de residus: l'objectiu és reduir en un 30% la generació de residus abans de 2023 i baixar de l'1% el desaprofitament alimentari.

- Sostenibilitat en els envasos: foment de la circularitat dels nostres envasos a través de la reutilització, l'ús de material reciclable i reducció de l'ús de plàstic.

Oficina
Oficina
Oficina
BREEAM

La sostenibilitat també és protagonista a les nostres oficines centrals, que estan certificades amb el segell BREEAM, el mètode d'avaluació de la sostenibilitat en l'edificació més avançat del món. Aquesta certificació garanteix una construcció més sostenible, que es tradueix en una reducció del seu impacte en el medi ambient i el foment del benestar i salut de les persones que treballen en ell. A més, el 100% de l'energia que consumeix l'edifici és verd.

Les instal·lacions contemplen el reciclatge integral, establint una política paperless i amb punts de reciclatge en totes les àrees de les oficines.

ADB
foro de marcas renombradas españolas
ADB
foro de marcas renombradas españolas