www.colacao.es Cola Cao
Cola Cao® Complet Líquido

Cola Cao® Complet Líquido

Cola Cao® Complet Líquido, el Cola Cao® Complet ja preparat i a punt per prendre.

Per assaborir el Complet® vagis on vagis. Cada envàs conté el 30% de la quantitat diària recomanada de 7 vitamines i 3 minerals que els teus fills necessiten.

Perquè durant l’etapa de creixement, el calci, el fòsfor i la vitamina D són necessaris perquè es desenvolupin els ossos.

Cola Cao® Complet Líquido, el Cola Cao® que els ajuda a créixer on vulguis!

Cola Cao® Original

Cola Cao® Original

El Cola Cao® de sempre, el que després de tants anys continua present a totes les cases. Un producte únic que acompanya les famílies des de fa moltes generacions, aportant l’energia, la nutrició i el gust que més els agrada. És únic pel seu inconfusible sabor, deliciosos grumolls, escuma, aroma… Està fet amb cacau natural, no està sotmès a cap tractament químic ni incorpora additius.

Cola Cao® Sobres

Cola Cao® Sobres

Assaboreix l’autèntic gust del Cola Cao® Original fora de casa, gràcies als nostres còmodes sobres que et podràs endur on vulguis.
Troba’ls al bar o la cafeteria on vas habitualment i recorda-ho, sigues original!

Cola Cao® 0% Fibra

Cola Cao® 0% Fibra

Al Cola Cao® 0% li hem afegit tots els beneficis de la fibra.

Perquè un got de Cola Cao® 0% Fibra t’aporta 2,5 g de fibra, és a dir, un 15% de la quantitat diària recomanada. Amb sucres afegits o sense, un 0,4% de matèria grassa i, el més important, el 100% de gust original.

Cola Cao® 0%

Cola Cao® 0%

Tot el gust del Cola Cao® amb 0% de sucres afegits. Descobreix com és possible.

Al Cola Cao® 0% li hem tret tot el sucre i li hem afegit cacau. Amb aquesta fórmula perfecta aconseguim un producte que manté tot el gust original del Cola Cao®, però sense sucres afegits.

I tot això, amb només un 0,4% de matèria grassa, perquè el cacau és desgreixat! La solució ideal per mantenir la línia mentre gaudim de cada tassa.

Cola Cao® Turbo

Cola Cao® Turbo

El Cola Cao® Turbo té tota l’energia i la nutrició del Cola Cao®, però a més es dissol fàcilment, fins i tot en llet freda.

Cola Cao® Complet

Cola Cao® Complet

Sabies que el Cola Cao® Complet ajuda els teus fills a créixer?

Durant l’etapa de creixement, el calci, el fòsfor i la vitamina D són necessaris perquè es desenvolupin els ossos. Cada gots de Cola Cao® Complet els aporta el 30% de la quantitat diària recomanada d’aquests nutrients.

 

Cola Cao® Complet, el Cola Cao que els ajuda a créixer.

Cola Cao® Energy

Cola Cao® Energy

El Cola Cao® de sempre, a punt per emportar-te’l.

Elaborat amb la millor llet i amb el Cola Cao® de sempre, és una opció perfecta per al berenar de la mainada.

Porta Energy a la motxilla i gaudeix d’un Cola Cao® en qualsevol lloc i a qualsevol hora.

Destapa’l i assaboreix l’autèntic gust de Cola Cao®!

La fórmula de Cola Cao® Energy no conté gluten.

Visita colacao.es
Descobreix-ne més coses a colacao.es, on podràs conèixer les històries dels protagonistes dels nostres espots i, a més, promocions, receptes i concursos. I per als més joves, Zona Jocs, el lloc per gaudir dels jocs més divertits.

Cola Cao a